Canvi de trajecte a les línies L1, L2, L4, L5 i L6
17/05/2019


Us informem que a partir del proper dissabte 18 de maig entra en vigor un canvi de trajecte que afecta a totes les línies, menys el Bus Exprés, degut a les obres que tenen lloc a l’Av. Príncep Benlloch.
 
L1 sentit sud
 
Els busos de la L1 circularan pel Carrer Prat de la Creu i seguiran recte per la rotonda situada davant de Govern, fins arribar a la Baixada del Molí i enllaçar amb l’Av. Santa Coloma on seguiran amb normalitat.
 
  • Parada nova: La Grau (5204) – situada just passada la rotonda de davant del Govern.
  • Parada anul·lada: Pl. Guillemó (5002), Font de la Call (5100).
 
L1 sentit nord
 
Els busos circularan per l’Av. Santa Coloma i giraran a la dreta per circular per la Baixada del Molí (en lloc de passar per davant de l’Stela direcció Av. Príncep Benlloch). Després enllaçaran amb la rotonda situada davant d’Andorra Televisió i seguiran pel Carrer Prat de la Creu, passant per davant de Govern, l’Ambaixada Espanyola i fins arribar al trajecte habitual pel Carrer Bonaventura Armengol.
 
  • Parada nova: La Grau (5205) – situada davant de l’hotel Holiday Inn.
  • Parades anul·lades: Stela (5103), La Quirola (5101), Príncep Benlloch (5001).
 
L2, L4, L5 i L6 sentit sud
 
Els busos d’aquestes línies circularan pel Carrer Prat de la Creu fins arribar a la rotonda ubicada davant del Govern. En aquest punt giraran a l’esquerra agafant el Carrer Doctor Vilanova fins enllaçar amb l’Av. Tarragona. Just davant de l’Estació Nacional d’Autobusos s’ubicarà la nova parada de capçalera (inici i final) de les línies L2, L4, L5 i L6.

  • Parada nova: Parada capçalera situada davant de l’Estació Nacional d’Autobusos (Final de trajecte).
  • Parada anul·lada: Pl. Guillemó (5002).
 
L2, L4, L5 i L6 sentit nord
 
L’inici de trajecte s’ubica a la parada ubicada davant de l’Estació Nacional d’Autobusos. A partir d’aquest punt els busos continuaran per l’Av. Tarragona fins a la rotonda de Tobira, on giraran a la dreta per agafar la Baixada del Molí fins a la rotonda situada davant d’Andorra Televisió. Aquí giraran a la dreta per agafar el Carrer Prat de la Creu fins enllaçar amb el Carrer Bonaventura Armengol i seguir el trajecte habitual.

  • Parada nova: Parada capçalera situada davant de l’Estació Nacional d’Autobusos (Inici de trajecte) i La Grau (5205) – situada davant de l’hotel Holiday Inn.
  • Parada anul·lada: Princep Benlloch (5001).


Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707