Estrenem pàgina web amb un nou disseny i algunes novetats
19/03/2013


Us informem que a partir d’aquest dimecres la Cooperativa Interurbana Andorrana posa en marxa la nova pàgina web, www.interurbana.ad.
 
El nou portal té un disseny totalment nou, disposa de més continguts i incorpora algunes novetats com, per exemple, l’apartat ‘El meu trajecte’, que permet configurar un recorregut específic al Principat d’Andorra. És a dir, l’usuari només ha d’introduir les dades del punt de sortida (un hotel, un carrer, un comú, un museu, etc.) i les del lloc d’arribada. El programa li indicarà de manera automàtica:
 
-     a quina parada s’ha de situar (nom i codi)
-     la línia que ha d’agafar
-     si és necessari fer transbord, i on
-     a quina parada ha de baixar (nom i codi)
-     imprimir el document (si vol)
 
Una altra de les principals novetats és que la pàgina web està adaptada per a dispositius mòbils per facilitar-ne la navegació en pantalles més petites. Així mateix, permet a l’usuari compartir els articles i textos a les principals xarxes socials, així com accedir directament als perfils de l’empresa (facebook, twitter i flickr).
 
Tal i com ja es feia en l’anterior web, l’usuari podrà comprar via on-line el seu bitllet per viatjar a qualsevol de les ciutats que ofereix la línia internacional Andorra-Espanya-Portugal.

La web també incorpora la informació relativa a totes les línies (recorregut, horaris, preus, etc.) així com aquelles parades que tenen connexió amb altres línies.
 
Amb la creació d’aquesta pàgina web, la Cooperativa Interurbana Andorrana fa un pas més per consolidar la comunicació 2.0 engegada fa uns mesos amb la creació del perfil d’empresa a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Flickr.
 


Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707