Cooperativa Interurbana Andorrana, S.A.
Circulació de busos alterada el 10 i el 12 de juliol amb motiu del Tour de France
08/07/2016


Amb motiu de l’arribada del Tour de France a Andorra, el 10 i 12 de juliol del 2016, les freqüències de les línies regulars es veuran afectades pels horaris de tancament de la carretera.
 
Diumenge 10 de juliol
 
Circulació normal dels busos fins a les 12.30h aproximadament. A partir d’aquesta hora la circulació dels busos es veurà afectada, i tallada, amb motiu del pas de la caravana i el pas dels corredors.
 
A mesura que s’obri la circulació el servei s’anirà restablint.
 
El servei de les línies regulars interurbanes quedarà restituït per assegurar el transport de viatgers a l’hora del tancament dels centres comercials.
 
 
Dimarts 12 de juliol
 
Les línies L5, L6 i Bus Exprés no patiran cap afectació.
 
L1

Des de l’inici de servei fins a les 9.30h, aproximadament, arribarà fins a Caldea. Farà el recorregut habitual però quan arribi a l’Avinguda Consell d’Europa passarà per sota la rotonda de la Dama de Gel i seguirà per l’Avinguda Esteve Albert fins arribar a Caldea.
 
A partir de les 9.30h, aproximadament, la L1 arribarà fins a la Dama de Gel i tornarà a girar per l’Av. Consell d’Europa sentit baixada. Es restablirà la normalitat a mesura que s’obri la circulació.
 
L2 i L4
 
Des de l’inici de servei i fins que hagin passat tots els corredors, la L2 i L4 sortiran de Príncep Benlloch, giraran a la dreta per baixar pel Carrer Dr. Vilanova (darrera de Govern) fins enllaçar amb l’Avinguda de Tarragona i Carretera de l’Obac per anar direcció a Encamp i Pas de la Casa.


TOTS ELS HORARIS SÓN APROXIMATS I PODEN VARIAR EN FUNCIÓ DE COM ES DESENVOLUPI LA CURSA.
Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707