Afectacions a les línies amb motiu de la Vuelta Ciclista a Espanya
18/08/2017


AFECTACIONS AMB MOTIU DE LA VUELTA CICLISTA A ESPANYA, DIES 21 I 22 D'AGOST


DILLUNS 21 D'AGOST

Des de les 08h00 del matí i fins a les 21h00, els Carrer Prat de la Creu i Carrer Bonaventura Armengol romandran tancats al trànsit, en els dos sentits de la marxa, per tal d’emplaçar la infraestructura de final d’etapa de la “Vuelta”.

Com afectarà la circulació dels autobusos de les línies?
 
Els autobusos de les línies (L1, L2, L4, L5 i L6) que circulin en sentit nord, passaran  pel PONT DE LA ROTONDA (davant de l'escultura de Dalí) per enllaçar amb l'Avinguda Meritxell i amb l’Avinguda del Consell d’Europa. La parada 5009 LA SARDANA quedarà afectada. En sentit Sud, no hi ha cap afectació del trànsit.
 
Des de les 15h00 a les 18h00 les vies Avinguda Francesc Cairat, Plaça Laurèdia,  Aixovall, Rotonda de La Margineda, Carrer Pobladó, Avinguda de Salou, Avinguda de Tarragona, Carretera de l’Obac , Rotonda de Casadet, Carrer Dr. Vilanova i Carrer Prat de La Creu romandran tancades al trànsit en els dos sentits de la marxa, degut al pas dels corredors i caravana de la “Vuelta”
 
Com afectarà la circulació dels autobusos de les línies?
 
Els autobusos del Bus Exprés, no podran circular des de les 15h00 i fins a les 18h00. Tant bon punt hagin passat els corredores i la caravana de la Vuelta, és restablirà la circulació dels autobusos . Totes les parades de la línia estaran afectades.
 
Els autobusos de la línia L1, des de les 15h00 i fins a les 18h00, circularan des de CALDEA fins a la ROTONDA DE LA RENAULT. Les parades afectades seran les compreses entre La Rotonda de La Margineda i La Riberola (River). Tant bon punt hagin passat els corredors i la caravana de la Vuelta, és restablirà la circulació dels autobusos.
 
Els autobusos de la resta de línies (L2, L4, L5, L6), faran els itineraris habituals de sempre, sense cap afectació.
 
NOTA.

Durant el dia 21/08/207 les freqüències de pas dels autobusos de totes les línies, és podran veure alterades davant la possibilitat de que es formim “embussos de trànsit.


DIMARTS 22 D'AGOST

Des de les 08h00 i fins les 14h00 tota la Zona del Prat del Roure d’Escaldes Engordany (Carrer del Veedors, Carrer dels Paraires, Avinguda del Consell de la Terra, Carrer de la Unió, etc) romandrà tancada al trànsit, en els dos sentits de la marxa, degut a la infraestructura d’inici d’etapa de la Vuelta
 
SENTIT NORD:
 
Com afectarà la circulació dels autobusos de les línies de les 8.00h a les 14.00h?
 
Els autobusos de la línia (L1) que circulin en sentit NORD al sortir de la Parada número 5011 (Consell d’Europa), han de continuar per l’Avinguda Esteve Albert; al final del carrer, girar a la dreta per agafar el Carrer Joan Viladomat, fins arribar al final de línia de Caldea. Les parades afectades seran: 709 DAMA DE GEL, 707 ARNALDETA DE CABOET, 705 PL. COPRÍNCEPS, 703 LA DRECERA, 733 LA GRAU, 731 HORTALETS DEL GUEM, 713 ELS ESCALLS.
 
Els autobusos de les línies (L2 i L4) que circulin en sentit NORD al sortir de la Parada número 5011 (Consell d’Europa), han de continuar per l’Avinguda Esteve Albert; al final del carrer , girar a la dreta per agafar el Carrer Joan Viladomat;  al final del carrer girar a la dreta per agafar l’Avinguda de les Escoles; al final d’avinguda girar a l’esquerra per agafar l’Avinguda Carlemany i continuar pel recorregut habitual. Les parades afectades seran: 709 DAMA DE GEL, 707 ARNALDETA DE CABOET i 705 PL. COPRÍNCEPS. La parada més propera per accedir a les línies serà la 720 CALDEA.
 
Els autobusos de les línies (L5 i L6) en sentit NORD faran els itineraris habituals de sempre, sense cap afectació.
 
SENTIT SUD
 
Com afectarà la circulació dels autobusos de les línies de les 8.00h a les 14.00h?
 
Els autobusos de la línia (L1) que circulin en sentit SUD, al sortir de Caldea, agafaran l’Avinguda de Les Escoles, a l'arribar al final de l’avinguda, giraran a l’esquerra per agafar l’Avinguda Carlemany, a l'arribar a l’església d’Escaldes giraran a l’esquerra per agafar l’Avinguda Copríncep De Gaulle, continuar per l’Avinguda del Pessebre, a l'arribar al final de l’Avinguda; girar a l’esquerra per agafar l’Avinguda Fiter i Rossell, continuar per l’Avinguda de Dr. Mitjavila i continuar per l’Avinguda Meritxell. Les parades afectades seran: 704 PL. COPRÍNCEPS,  706 CONSELL DE LA TERRA
 
Els autobusos de les línies (L2 i L4) que circulin en sentit SUD, al arribar a l’església d’Escaldes giraran a la dreta per agafar l’Avinguda Copríncep De Gaulle, continuar per l’Avinguda del Pessebre, al arribar al final de l’Avinguda; girar a l’esquerra per agafar l’Avinguda Fiter i Rossell, continuar per l’Avinguda de Dr. Mitjavila i continuar per l’Avinguda Meritxell. Les parades afectades seran: 704 PL. COPRÍNCEPS, 706 CONSELL DE LA TERRA
 
Els autobusos de les línies (L5 i L6) en sentit SUD faran els itineraris habituals de sempre, sense cap afectació.
 
 
Des de les 12h30 i fins les 13h00, el carrer de La Unió, Carretera de l’Obac, Avinguda Tarragona, Avinguda Salou, Rotonda de la Margineda i les vies de Sant Julià de Lòria, romandran interrompudes pel “pas” dels corredors i caravana de la Vuelta (sortida del país) 
 
Com afectarà la circulació dels autobusos de les línies?
 
Afectarà al Bus Exprés, en tot el seu recorregut (anada / tornada). El trànsit s’aturarà durant els pas de corredors i caravana, durant 30 minuts (més o menys)
 
Afectarà a la L1, en tot el seu recorregut entre la Rotonda de La Margineda i el River (anada / tornada). El trànsit s’aturarà durant els pas de corredors i caravana, durant 30 minuts (més o menys)
 
 
NOTA:
 
El dia 22/08/2017, entre les 8h00 i ls 14h00 les freqüències de pas dels autobusos de totes les línies és podran veure alterades davant la possibilitat de que es formin “embussos de trànsit”.


Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707