Qualitat : Principis i valors

Política de la Qualitat de la Cooperativa Interurbana Andorrana S.A.

 
Les polítiques del Sistema de Gestió de la Qualitat implantat a la Cooperativa, estan basades en els següents principis: 
 
La nostra Missió:
 

La missió de la Cooperativa és proporcionar un servei de transport de persones eficient i segur, mitjançant polítiques de millora continua, garantint la rendibilitat, la satisfacció i la fidelització dels nostres clients i col·laboradors, de forma sostenible pel medi ambient.


 
Els nostres Valors:
  • Orientació al Client: Centrem els nostres esforços en la satisfacció del client, aportant solucions competitives, seguretat i qualitat.
  • Qualitat de Servei: Atendre als clients amb el màxim interès i esforçar-nos per interpretar les seves demandes serà la característica prioritària de l’actitud de tots els col·laboradors.
  • Treball en Equip: Fomentem la participació de tots per assolir un objectiu comú compartint la informació i els coneixements, assumint compromisos en tots els àmbits organitzatius de l’empresa.
  • Desenvolupament del Personal: El personal és l’actiu més important, per això assegurem les oportunitats de desenvolupament en base al mèrit i l’aportació professional.
  • Professionalitat: Actuar amb responsabilitat, rigor i eficiència.
  • Compromís: Acompliment responsable de les tasques a càrrec per passar de les promeses als fets, generant resultats i beneficis tangibles.
  • Orientació a Resultats: Dirigim les nostres actuacions cap a la consecució dels objectius del projecte empresarial i de la rendibilitat pels nostres accionistes, tractant de superar les seves expectatives.
 
Certificació del Sistema de Gestió
 
Amb l’objectiu de la millora continua dels seus processos la Cooperativa va certificar el Sistema de Gestió de la Qualitat segons la norma ISO 9001.
 Cooperativa Interurbana Andorrana, SA
Av. Príncep Benlloch, 26, local 6 - AD 500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra) - Telèfon: +376 806555 - Fax: +376 863707